Poți folosi Paypal la cazinouri online?

Poți folosi Paypal la cazinouri online?

Cazinourile online funcționează și ele cu aceeași bani pe care i-ai fi putut folosi în cazinourile fizice. Ceea ce este diferit aici este modul în care banii sunt transferați dintr-un cont în altul pentru a putea fi folosiți la pariuri, jocuri de noroc, mese de cazino live, etc. Fiecare jucător poate folosi una sau mai multe metode de tranzacționare în funcție de preferințe sau posibilități.

De ce este Paypal atât de popular printre Gambleri?

Paypal este unul dintre cele mai bune servicii de e-Wallet(Portofel electronic) pentru jocuri ca la aparate pe care le poți găsi în mediul online. A prins foarte multă tracțiune mulțumită unui management de succes și datorită unor decizii manageriale foarte bune care au dus la un marketing excepțional. Majoritatea celor care câștigă bani din mediul online, se pot lăuda cu faptul că pot duce la bun sfârșit plăți prin Paypal. Este ajutat și de reputația de a fi printre primele servicii de genul acesta, disponibile la nivel global. 

Paypal a fost un pod de trecere de la tranzacțiile de la nivel local și cele la nivel internațional. Acum oricine poate primi bani de oriunde, prin contul de Paypal, de la orice alt utilizator din lume. Foarte mulți jucători din cazinourile online primesc plăți prin Paypal sau prestează servicii online care sunt plătite prin această platformă și implicit, preferă ca și tranzacțiile din cazinouri să fie efectuate cu ajutorul acestei platforme. 

 cazinouri-licentiate

Paypal doar la cazinouri licențiate

Cu toate că Paypal este o metodă perfectă prin care ai putea să trimiți bani în contul de cazino sau chiar să retragi în contul propriu, nu îl vei vedea disponibil la orice cazino. Politica aceste companii este foarte strictă, iar aceasta nu va suporta niciodată abateri de la regulă. Dacă vrei ca platforma ta de jocuri de noroc online să poate efectua plăți prin Paypal, va trebui ca aceasta să fie licențiată de către instituția abilitată din țara unde va activa cazinoul tău.

Cazinourile din România s-au obișnuit deja cu acest principiu și încep tot mai des să agreeze serviciile pe care Paypal le poate aduce unei companii de acest gen. În Statele Unite ale Americii, există doar câteva state care pot crea legături între cele două industrii. Michigan, West Virginia, New Jersey, Pennsylvania. Acestea sunt majoritatea statelor care au ales să le dea jucătorilor pasionați câteva alternative pentru a efectua plăți în cele mai sigure medii din online.

Totuși, motivul pentru care un serviciu de procesare a plăților precum Paypal, acceptă doar cazinouri licențiate, nu provine de strictețea regulamentelor interne ale companiei ci pur și simplu din motive de securitate. O companie precum Paypal nu ar putea niciodată să riște siguranța clienților lor riscând să intre în contact cu un business care nu își dorește să atingă un nivel de securitate maxim. Astfel, putem spune despre etica Paypal că ea este cea care îi obligă să fie un partener exemplar.

 avantaje

Avantaje ale folosirii Paypal în cazinouri

Dacă vreodată vei dori să îți pui banii într-un loc sigur, vei merge la bancă pentru sume foarte mari. Dacă vei dori să efectuezi câteva plăți pentru un serviciu online, vei dori ca intermediarul să fie tot o companie suficient de securizată pentru a putea să facă tranzacția rapid și să nu riște absolut niciun ban pe care tu îl vei folosi pentru a efectua plata. Ceea ce vreau să spun este că principalul avantaj pentru care ar trebui să folosești Paypal ca metodă de plată este siguranța.

Al doilea motiv important pe care ar trebui să îl iei în considerare este viteza de procesare a tranzacțiilor care este probabil una dintre cele mai apreciate avantaje secundare pe care clienții Paypal le-au simțit vreodată. Poți primi plăți chiar și din alte colțuri ale lumii care să ajungă la tine în doar câteva secunde. Nivelul la care aceste plăți sunt procesate a ajuns la un nivel atât de mare încât este practic imposibil să mai deslușești performanța acestor modele de business.

Dacă vom lua aceste două avantaje și vom adăuga în acest pachet taxele de procesare destul de mici, vom vedea cum cele mai multe companii și chiar și jucătorii de cazino online apelează la serviciile Paypal. Plăți rapide în mediul online, siguranța este mai mult decât maximă, iar taxele de procesare sunt și ele destul de mici încât să nu te facă să te simți manipulat sau furat.

Concluzie

Paypal nu este singurul serviciu de acest gen care a ajuns să fie recunoscut la nivel internațional. Skrill sau Neteller sunt și ele tot companii care îți oferă ocazia de a te folosi de un portofel electronic. Fiecare dintre ele are câte un target pentru un anumit segment de clienți. Pentru a descoperi care este serviciul care ți se potrivește, alege unul dintre ele și identifică avantajele, iar apoi compară-l cu restul. Paypal este oricum incredibil de eficient.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /