Poveste de film/Un român care a mers la prostituate și-a găsit soția încercând să ademenească un client

Poveste de film/Un român care a mers la prostituate și-a găsit soția încercând să ademenească un client

Un român stabilit în Italia a mers într-o seară, după mai multe pahare cu un prieten, la prostituate. A dat chiar peste soția lui, în timp ce încerca să ademenească un client.

Un cetățean italian în vârstă de 32 de ani a fost condamnat zilele trecute la trei ani de închisoare de o instanță din Roma, pentru tâlhărie, răpire şi alte violenţe.

Infracțiunea pentru care va ajunge după gratii are legătură cu o întâmplare halucinantă petrecută în 2019.

Italianul s-a împrietenit cu un coleg român de muncă de aceeași vârstă. Cei doi, domiciliați în Frosinone, localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Roma, au ieșit la un bar din oraș. După mai multe pahare, cei doi au decis să meargă la prostituate, unde românul a dat chiar peste soția lui, chiar în timp ce încerca să ademenească un client.

A apucat-o pe păr și a târât-o la mașină, unde a lovit-o cu pumnii și picioarele, potrivit Frosinone Web .

Un polițist a trecut prin zonă și a reușit să o scape pe femeie de furia bărbatului. Atât românul, cât și prietenul său au fost arestaţi şianchetaţi pentru răpire, tâlhărie şi alte violenţe, după ce i-ar fi smuls femeii şi geanta din mână. Cei doi au fost trimiși în judecată în stare de libertate.


În timpul procesului, românul s-a întors în țară împreună cu soția lui. La scurt timp, în timpul unuiconflict, a împușcat-o mortal pe femeie. Ulterior și-a pus și el capăt zilelor folosind aceeași armă.

Procesul a continuat doar cu cetățeanul italian acuzat și s-a terminat recent prin condamnarea acestuia.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Se sparge buboiul? / Oficial de top de la Kremlin: Armata rusă din Ucraina se poate afla într-o „situație dramatică până la sfârșitul verii”

2 Documente oficiale arată că mașinăria de război a Rusiei e gripată: Soldați luați cu arcanul, instrumentiști în forțele de elită, militari păcăliți

3 ULTIMA ORĂ Partizanii ucraineni au aruncat în aer sediul partidului „Rusia Unită” din Melitopol, aflat sub ocupație

4 Americanii au umblat la „cutia cu maimuțe” și le-au trimis ceva special ucrainenilor

5 VIDEO Imagini horror pe Litoral! / Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii…