Poveste de film/Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

Poveste de film/Un român care și-a sedus fosta cumnată cu 17 ani mai tânără a fost vânat prin Europa și ucis la Paris de socrul lui

Un român de 66 de ani este judecat pentru crimă în Franța, după ce și-a ucis ginerele, în 2020. Cazul a stârnit interesul presei din hexagon, pentru că are în spate o poveste ca de film. Bărbatul acuzat de crimă a spus că, de fapt, totul a fost un accident și că el a vrut să-și salveze fiica din mâinile unui om care-i făcea rău. Se pare că suspectul de crimă pornise într-o adevărată vânătoare de oameni prin Europa, în căutarea ginerelui pe care îl considera periculos.

Crima s-a petrecut pe data de 24 iunie 2020, în fața unui restaurant de pe strada d'Abbeville din arondismentul 10, din Paris. Suspectul, Dorian B. - un nume fictiv dat de anchetatotorii francezi - care purta mască facială, o șapcă și ochelari de soare, s-a apropiat de ginerele lui, Marius B., care era în compania soției lui, în vârstă de 18 ani, în același timp fiica lui Dorian B.. Cei doi bărbați s-au încăierat, iar Dorin și-a înjunghiat în gât ginerele cu un cuțit pe care îl avea la el. După ce a comis gestul, el și-a dat jos masca și ochelarii, ca să-i arate agresorului cine este, potrivit actu.fr .

Dorin B. a fost arestat câteva zile mai târziu, în Marea Britanie. Adus în Franța, el a spus că a vrut să-l înjunghie pe ginerele lui în picior, ca să o poată lua pe fiica lui de lângă el. Acesta le-a mai explicat polițiștilor că ginerele lui era dependent de droguri, îi bătea fata și că avea de gând să o oblige să se prostitueze.

Toată povestea a început cu câțiva ani înainte, când Marius B. s-a căsătorit cu fiica cea mare a lui Dorian. Se pare că în timpul căsniciei Marius a început să consume droguri și era adesea violent cu soția lui. Într-un final, cei doi au divorțat, dar Marius a sedus-o pe sora mai mică a fostei soții și au început o relație. La momentul respectiv, întreaga familie locuia în Marea Britanie.

Dar Marius și-a luat noua parteneră și au plecat în Belgia. Dorian a pleacat în căutarea lor și i-a găsit la Bruxelles. A izbucnit atunci o ceartă, Dorian și-a lovit fiica și a fost arestat, dar eliberat la scurt timp.

S-a întors în Marea Britanie și după un timp a aflat de la un prieten că fiica lui, aflată deja la Paris, lua bătaie de la Marius și că acesta ar avea de gând să o „vândă albanezilor” pentru prostituție.

Dorian B. a plecat spre Paris pentru a-și salva fiica. „Mi-a fost teamă că o va ucide și atunci mi-am spus că mi-ar părea rău dacă nu mă duc”, le-a spus acuzatul anchetatorilor.

Ajuns în capitala Franței, Dorian B. s-ar fi dus și la Ambasada României, ca să ceară ajutor pentru a-și găsi fiica, spune el. Însă prietenul lui i-a indicat zona în care își făceau veacul Marius și soția lui și exact acolo i-a găsit în ziua crimei.

Dorian B. a spus că inițial i-a urmărit pe cei doi și a încercat să sune la poliție, dar ulterior a decis să acționeze pe cont propriul.

Procesul lui Dorian B. continuă până pe data de 27 ianuarie 2023.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa