Poveste emoționantă de viață la Chefi la Cuțite. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile

Poveste emoționantă de viață la Chefi la Cuțite. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile

Adelina Toncean, în vârstă de 42 de ani, este fondatoarea unui ONG, dar și o persoană care are o poveste de viață emoționantă. Concurenta i-a emoționat pe toți cei din platou atunci când și-a spus povestea, iar Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile.

FOTO a1.ro

În cea de-a șasea ediție din sezonul 11 Chefi la Cuțite o concurentă i-a făcut pe cei din platou să se emoționeze după ce au auzit drama pe care a trăit-o. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când Adelina Troncan i-a povestit cum și-a pierdut una din cele mai dragi persoane din viața sa.

Adelina a fondat un ONG care se ocupă de transportul copiilor grav bolnavi care au nevoie să ajungă la spitalele din afara țării. Ea a povestit cum a luat naștere această idee. Totul a pornit de la un băiețel pe care l-a adoptat. Acesta s-a născut cu o malformație cardiacă gravă și nu a fost operat la timp.

Medicii i-au spus că cel mic nu are nicio șansă de supraviețuire. Copilul a murit în 2014, iar cu ultimele puteri i-a spus mamei sale adoptive că nu mai poate respira. De atunci Adelina și-a promis că nu va mai permite ca astfel de lucruri să se întâmple. Fiul său adoptiv ar fi avut o șansă la viață dacăera operat în primele 2-3 săptămâni de viață. Ea l-a întâlnit când avea deja 2 ani.

”Pe 25 octombrie 2014 a apucat doar să mă mai strige că nu mai poate respira, iar în câteva minute a murit. Mi-am promis că nu o sa mai permit să se întâmple asta”, a povestit aceasta, potrivit a1.ro .

Atunci când a ajuns în fața celor 3 chefi, Adelina Toncean a dezvăluit că unul dintre ei a ajutat doi copii din ONG.

„Florin Dumitrescu ne-a ajutat și azi doi copii sunt în viață datorită lui. Am strâns într-o singură zi 70.000 de euro”, a mărturisit aceasta.

Chef Florin Dumitrescu a recunoscut-o imediat după ce concurenta a pășit în platoul emisiunii.

Ea le-a povestit chefilor cu ce se ocupă Asociația Blondie și care au fost rezultatele până în prezent. Chef Cătălin Scărlătescu a fost profund emoționat de povestea acesteia.

„Asociația Blondie organizează zboruri medicale pentru copiii cu afecțiuni foarte grave. Am organizat peste 125 de zboruri. (...) Blondie a fost numele de alint al băiețelului meu, el era fan Halloween. De pe 27 martie 2020, din primele zile de pandemie, organizăm zboruri medicale. Ne dorim și mai avem foarte puțin până o să cumpărăm primul avion. Fac ce și-a dorit Blondie, sper că mă vede și nu vreau să-l dezamăgesc”, a mai dezvăluit Adelina Toncean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”