Povestea a doi soți s-a viralizat după ce au dezvăluit ce au descoperit în pereții casei. Misterul a fost elucidat, într-un final

Povestea a doi soți s-a viralizat după ce au dezvăluit ce au descoperit în pereții casei. Misterul a fost elucidat, într-un final

Un cuplu de americani a descoperit 99 de sticle de rom ascunse în spatele pereților de gips-carton din casa lor din New Jersey, potrivit nypost.com . Imaginile cu ciudata descoperire au devenit virale.

Sticlele s-au revărsat din perete. FOTO captură video Caters News

Cathy și Roy Aukamp, în vârstă de 51 și, respectiv, 52 de ani, locuiau în noua lor casă de numai două zile, când, în urma unei furtuni, subsolul locuinței a fost inundat.

Când au început să îndepărteze secțiunile îmbibate cu apă ale peretelui, o cascadă de sticle goale de rom s-a revărsat în locuință prin porțiunea decupată.

„Soțul meu a trebuit să îndepărteze gips-cartonul umed și toate aceste sticle s-au revărsat de pe unul dintre pereți", a declarat Cathy, pentru Caters News.

Cei doi soți au postat ciudata descoperire pe Instagram, inspirând utilizatorii să glumească pe seama recipientelor de rom împrăștiate din perete.

„A cumpărat o casă de la însuși Captain Morgan ", a comentat o persoană la postarea familiei Aukamp.

Ce a spus fostul proprietar despre sticlele ascunse în perete

Fostul proprietar a văzut videoclipul devenit viral pe rețelele sociale și a luat legătura cu cuplul căruia i-a vândut locuința.

„Ne-a contactat și a spus că mai sunt sute, dar și că acum este abstinent de trei ani ", a spus Cathy.

Potrivit altor persoane care au comentat pre marginea imaginilor, nu e „nimic amuzant" în legătură cu dependența fostului proprietar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat