Povestea cutremurătoare a două prietene care au murit în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă noapte

Povestea cutremurătoare a două prietene care au murit în ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă noapte

Risc Seismic

Două colege de liceu, Kiea McCann (17 ani) și Dlava Mohamed (16 ani), au murit luni, împreună, într-un accident produs în Clones - Irlanda , în timp ce se îndreptau spre balul colegiului la care erau eleve, potrivit Anglo Celt .

Kiea McCann și Dlava Mohamed. FOTO Facebook Dublin Gaelic Fans

Potrivit familiilor victimelor, adolescentele, care locuiau în Clones, erau cele mai bune prietene.

Au murit una lângă cealaltă, într-un accident , în urma căruia alte două persoane sunt stare critică la spital (printre care și bărbatul care conducea mașina, în vârstă de 60 de ani) iar o altă victimă s-a ales cu răni care nu-i pun viața în pericol.

Cei patru pasageri, elevi ai Colegiului Largy, se îndreptau în seara zilei de luni, 31 iulie, spre Clones, pentru a sărbători „noaptea debutanților”, cu prietenii lor. Ar fi putut fi una dintre cele mai frumoase seri din viața lor, dacă mașina în care călătoreau nu s-ar fi prăbușit pe N54, în jurul orei 18.45.

Vehiculul a părăsit șoseaua și a lovit un copac.

Cu puțin timp înainte de tragedie, cele două prietene care au murit postaseră pe rețelele de socializare fotografii cu ele în ținutele de bal.

Imaginile au fost distribuite în valuri pe grupurile de Facebook, acolo unde prietenii și cunoștințele au transms familiilor victimelor condoleanțe.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”