Povestea de iubire dintre prințesa Diana și Dodi Al-Fayed. Cum a cucerit-o fiul milionarului egiptean

Povestea de iubire dintre prințesa Diana și Dodi Al-Fayed. Cum a cucerit-o fiul milionarului egiptean

La 26 de ani de la moartea cumplită, prințesa Diana continuă să fascineze. Lady Di şi Dodi Al-Fayed şi-au găsit sfârşitul într-un tragic accident de maşină, în august 1997. Prinţea avea 36 de ani, iar Dodi 42 de ani.

Prințesa Diana și Dodi, în vacanță la Saint Tropez FOTO Arhivă Adevărul

Prinţesa a fost implicată în mai multe aventuri romantice, dar singurul bărbat de care s-a îndrăgostit a fost fiul unui milionar egiptean, Dodi Al-Fayed.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată când ea era încă căsătorită cu prinţul Charles. Potrivit The Independent, acest lucru s-a întâmplat la un meci de polo din 1986, când Charles şi Dodi erau în echipe opuse. Dacă întâlnirea lor a fost mai mult decât trecătoare, nimeni nu a notat-o.

În vara anului 1997, Mohamed Al-Fayed a invitat-o ​​pe prinţesa de Wales şi pe băieţii ei să petreacă timp pe iahtul său, Jonikal, în sudul Franţei. Acolo, Diana l-a cunoscut mai bine pe Dodi.

După un mariaj nefericit, Diana putea face tot ce şi-a dorit. Prinţesa era îndrăgostită şi nu-i păsa de părerea celorlalţi, scrie okmagazin.ro .

Un bărbat amabil, cald și generos

Diana şi Dodi au încercat să evite materialele din presă. Cu toate acestea, nu s-au ascuns niciodată de camere, dovedind că nu fac nimic de care să le fie jenă. Diana găsise în sfârşit dragostea adevărată alături de un bărbat amabil, cald şi generos.

În calitate de producător de film de succes, Dodi nu ducea lipsă de femei, dar toate relaţiile sale anterioare cu modelele aveau ceva supetficial, în comparaţie cu ce trăia alături de Diana. Printre prietenele lui Dodi s-au numărat Julia Roberts, Brooke Shields, Winona Ryder şi Nancy Sinatra. În 1986, s-a căsătorit cu modelul Suzanne Gregard, dar a divorţat după opt luni.

Diana şi Dodi şi-au găsit sfârşitul într-un tragic accident de maşină, în august 1997. Prinţea avea 36 de ani, iar Dodi 42 de ani. Nimeni nu ştie cu siguranţă dacă povestea pe care Diana o trăia cu Dodi ar fi dus la căsătorie. Singurul lucru pe care îl putem spune este că Prinţesa nu mai fusese niciodată la fel de fericită. Chiar şi peste timp, amorul lor nebun nu şi-a pierdut farmecul.

S-au întâlnit în 1986, pe când Diana era căsătorită cu Charles

Născut în orașul Alexandria din Egipt și urmând o carieră în industria filmului, Dodi a cunoscut-o pe Diana în anul 1986, pe când aceasta era încă măritată cu Prințul Charles, la un meci de polo organizat la Windsor, în care Charles și Dodi jucau în echipe diferite. Dar de-abia în 1997, când prințesa a fost invitată de Mohamed Al-Fayed să-și petreacă vacanța pe iahtul său ancorat în sudul Franței, au ajuns cei doi să se cunoască cu adevărat. În acea perioadă, Diana trecea prin durerea despărțirii de bărbatul pe care se spune că l-a iubit nebunește, chirurgul pakistanez Hasnat Khan, iar distracția pe Mediterana putea fi tratamentul perfect.

De fapt, mult comentata relație dintre Lady Di și Dodi a durat, oficial, doar câteva luni. Totuși, în acest scurt timp, cei doi au provocat destulă agitație. Familia regală, în mod deosebit, n-a fost deloc mulțumită de aventura lor , iar asta a avut legătură și cu reputația moștenitorul Al-Fayed. Acesta era un playboy cunoscut în Marea Britanie, cu iubite manechine, actrițe și, în general, femei frumoase și celebre.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat