Povestea incredibilă a unui cuplu. Au trăit împreună 65 de ani şi au fost înmormântaţi în aceeaşi zi

Povestea incredibilă a unui cuplu. Au trăit împreună 65 de ani şi au fost înmormântaţi în aceeaşi zi

Au trăit împreună 65 de ani şi au fost înmormântaţi în aceeaşi zi

Au trăit o viaţă împreună, au fost amândoi şi la rău şi la bine, s-au iubit, s-au certat şi s-au împăcat din nou, ba chiar au lucrat şi în acelaşi loc, scrie giurgiuveanul.ro.

Fiul şi nora lor ne-au declarat că au fost doi oameni minunaţi, au stat tot timpul unul lângă celălalt şi nici moartea nu a reuşit să-i despartă. Au plecat din această lume tot împreună, la doar câteva ore distanţă. Este povestea adevărată a unui cuplu de giurgiuveni care au trăit împreună aproape 65 de ani şi au murit la o diferenţă de o zi.

Sâmbătă, Vasilina şi Marin Roşu au fost conduşi pe ultimul drum. Ei au fost înmormântaţi tot împreună, în Cimitirul Sf. Gheorghe Nou, demonstrând că sintagma "suflete-pereche" nu există doar în filme şi în cărţi, ci şi în viaţa de zi cu zi.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...