Povestea italianului gelos care s-a închis în dulapul din dormitor pentru a-și spiona soția

Povestea italianului gelos care s-a închis în dulapul din dormitor pentru a-și spiona soția

Convins fiind că soția lui îl înșală, un italian gelos s-a decis să o spioneze și nu s-a putut gândi la nimic altceva mai bun decât să se ascundă în dulapul din dormitor și să stea la pândă. Numai că lucrurile s-au încheiat într-un mod pe care nu l-a putut intui.

Toată povestea s-a întâmplat la începutul acestui an, pe data de 7 ianuarie. Bărbatul din Villafranca di Verona i-a spus soției că pleacă la serviciu și că va lipsi mai mult timp de casă, sperând că îi întinde astfel o capcană. În realitate, nu a plecat deloc și la ora la care știa că femeia se întoarce de la serviciu și-a luat telefonul mobil și s-a închis în dulapul din dormitor, potrivit Corriere della Sera .

Când femeia a revenit acasă, bărbatul a auzit mai multe zgomote, dar n-a reușit să își dea seama de la ce anume provin. După un timp, femeia a intrat în dormitor, iar soțul a deschis brusc ușile dulapului și a început să fotografieze, dar abia după ce a surprins mai multe cadre și-a dat seama că soția lui era singură.

După acest incident, care se pare că a fost picătura care a umplut paharul pentru femeie, cei doi soți au divorțat. Ea nu s-a mulțumit doar cu asta și a înaintat o plângere împotriva fostului partener, pe care l-a acuzat, printre altele, de hărțuire și amenințări.

Cazul a ajuns în instanță, iar săptămâna aceasta, în urma unei proceduri prescurtate în care acuzatul își recunoaște vina, judecătoarea Livia Magri de la Tribunalul Verona l-a condamnat pe bărbat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. De asemenea, este obligat să-i plătească fostei soții o despăgubire de 5.000 de euro.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?