Povestea sfâșietoare a Antonelei, mireasa care venise în luna de miere și a murit în accidentul din Italia VIDEO

Povestea sfâșietoare a Antonelei, mireasa care venise în luna de miere și a murit în accidentul din Italia VIDEO

Tragedia uriașă din Italia , soldată cu 21 de morți după ce un autocar a căzut în gol 15 metri de pe un pod, scoate la iveală povești sfâșietoare. Este și cazul unei tinere din Croația, care a pierit în teribilul accident. Soțul său se zbate între viață și moarte la Terapie Intensivă.

Antonela Perkovic, o tânără croată, se în luna de miere alături de soțul ei, Marko Bakovic, relatează Corriere dela Sera .

Antonela și Marko au făcut nuntă în urmă cu 3 săptămâni FOTO Corriere della Sera

Căsătoriți cu aproximativ douăzeci de zile în urmă, cei doi soți aleseseră Veneția ca o primă oprire în călătoria pe care o planificaseră în Italia. Soarta a avut însă alte planuri cu ei. Marți seară se aflau în autocarul morții. Antonela a murit pe loc, în timp ce soțul ei a fost rănit și este internat într-un spital din Veneto, la Terapie Intensivă.

O poveste de iubire care s-a terminat tragic. Presa străină notează că cei doi tineri se cunoșteau din copilărie, iar de mai mulți ani trăiau o frumoasă poveste de dragoste. O serie de detalii fac povestea și mai dramatică.

Cuplul s-a căsătorit acum trei săptămâni la Split, iar Antonela era însărcinată în 2 luni. Ea și Marko sosiseră marți la Veneția și, în jurul orei 19.30, s-au urcat în autobuzul electric care a plecat din Tronchetto, în Veneția. În timp ce se îndrepta către campingul «Hu» din Marghera, unde tinerii căsătoriți trebuiau să-și petreacă o parte din luna de miere, autocarul a fost implicat în cumplitul accident.

Cine sunt românii care au murit în accidentul cumplit din Italia. Este vorba despre o întreagă familie | VIDEO

Patru români se află printre victimele accidentului cumplit care a avut loc în Italia, în apropiere de Veneția. Cei 4 conaționali se aflau, din păcate, în autocarul care a căzut în gol de un pod, după care a luat foc.

Conform presei italiene, este vorba despre o întreagă familie de români.

Doi adulți și cele două fiice ale lor, în vârstă de 8 și 13 ani. Presa din Italia a publicat lista tuturor victimelor tragediei. Aurora Maria, născută în 2015 și Georgiana Elena, născută în 2010, au sfârșit alături de părinții lor: Mihaela Loredana, născută în 1981 și Mircea Gabriel, născut în 1978.

Tragedia uriașă care a lovit Italia marți seară, soldată cu 21 de morți, s-ar fi putut produce din cauza unor probleme de sănătate ale șoferului de autocar. Presa italiană spune că este posibil ca acestuia să i se fi făcut rău la volan, având în vedere că nu sunt urme de frânare pe șosea.

Tragedia s-a produs marți seară, în jurul orei 20.00, ora locală. Autocarul în care se aflau zeci de persoane a căzut în gol pe șinele de cale ferată de sub pod, și a luat foc în urma impactului. Drept urmare, o parte dintre trupurile celor care au pierit în accident au fost carbonizate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?