Povestea șocantă a milionarei din farma care și-a ucis băiatul autist cu un cocktail de medicamente. Omor din „dragoste de mamă“

Povestea șocantă a milionarei din farma care și-a ucis băiatul autist cu un cocktail de medicamente. Omor din „dragoste de mamă“

Gigi Jordan, o fostă asistentă devenită milionară în industria farma, și-a omorât băiatul de 8 ani. Pe 1 ianuarie 2023 a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York.

Gigi Jordan, milionara care și-a ucis copilul de 8 ani FOTO Profimedia

Gigi Jordan a fost o asistentă medicală din Belgia care a devenit milionară în industria farma înainte de a sfârși tragic, chiar în prima zi a acestui an. Alături de primul ei soț, Raymond Mirra, a fost CEO al unei companii farma specializată în tratamente pentru cancer. Potrivit Asociated Press, în perioada în care a condus compania a strâns o avere de aproximativ 40 de milioane de dolari. A investit o parte din acești bani în imobiliare și și-a mărit astfel imperiul financiar.

Mai târziu, și-a pus cariera pe planul doi, pentru a avea grijă de fiul ei autist, Jude Michael Mirra. Apoi, în 2010, Jordan a făcut ceva de neconceput.

L-a forțat pe băiețelul de numai 8 ani să bea un cocktail letal de medicamente , în camera hotelului de lux Peninsula din New York, apoi a încercat apoi să se sinucidă. Poliția a ajuns în timp ca s-o salveze. Jordan îi trimisese mătușii ei un e-mail în care îi dezvăluia planurile sale, iar femeia a alertat poliția.

I-a turnat pe gât cocktailul letal

Când polițiștii au ajuns la hotel, au găsit-o pe femeie lângă patul în care se afla fiul ei mort. La autopsie, în stomacul copilului au fost găsite medicamente încă nedigerate, suc de portocale și vodcă. La proces, acuzarea a prezentat probe potrivit cărora femeia s-a urcat peste fiul ei, i-a ținut gura deschisă și i-a turnat pe gât cocktailul letal.

Motivele lui Gigi Jordan pentru această crimă cutremurătoare pot fi cu greu explicate. La procesul care a început în 2014 a declarat că tatăl băiatului îl abuza sexual pe fiul său. Totodată, a spus că fostul ei soț o amenința cu moartea și se temea că, dacă ea va muri, tatăl fiului ei va primi custodia copilului. Jordan a spus apoi l-a omorât pe copil pentru a împiedica acest lucru și a justificat omorul prin „dragostea de mamă“.

Jude Michael Mirra nu putea vorbi din cauza autismului, dar știa să tasteze pe BlackBerry , iar femeia a spus că el i-a dezvăluit astfel abuzurile tatălui său. „Nu am văzut nicio cale de ieșire din această situație. Am luat decizia că voi pune capăt vieții mele și a lui Jude“, a spus femeia.

Gigi Jordan a fost condamnată pentru uciderea fiului ei în 2014 și a primit 18 ani de închisoare. În 2020, Jordan a primit dreptul la un nou proces și a fost eliberată pe cauțiune din cauza unei erori de procedură din primul proces.

La sfârșitul anului 2022, Curtea Supremă i-a revocat cauțiunea, iar asta însemna că Jordan trebuia să se întoarcă la închisoare. Pe 1 ianuarie 2023, Gigi Jordan (62 de ani) a fost găsită moartă în casa ei din Brooklyn, iar poliția crede că femeia s-a sinucis.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?