Povestea tragică a doi soți din SUA care au fost găsiți îmbrățișați sub dărâmături în Turcia

Povestea tragică a doi soți din SUA care au fost găsiți îmbrățișați sub dărâmături în Turcia

Un cuplu proaspăt căsătorit din Orlando a fost găsit sub dărâmăturile clădirii în care locuiau, în Turcia, după cutremurul devastator de săptămâna trecută. Cei doi și-au găsit sfârșitul îmbrățișați sub dărâmături și au fost descoperiți după zile de căutări.

Cuplu găsit mort sub dărâmături FOTO Facebook/Daily Mail

Alex și Veronika Ilgin erau căsătoriți de doar șapte luni și își petreceau timpul cu familia pe coasta mediteraneană a Turciei, plănuind să își întemeieze propria familie, după cum spunea partenerul de afaceri al lui Alex Ilgin și cel mai bun prieten al acestuia, Vasilious „Billy” Poulos.

Este foarte reconfortant să știm că au fost unul lângă altul”, a declarat Poulos pentru WOFL-TV, citează Yahoo News .

Cei doi s-au numărat printre cele peste 33.000 de persoane care au pierit în cutremurul cu magnitudinea de 7,8 grade și în replicile sale din 6 februarie, în cutremurele care au lovit Turcia și Siria. O familie de patru persoane din Queens, N.Y., s-a numărat, de asemenea, printre cei uciși sub dărâmături.

Erau căsătoriți doar de șapte luni

Salvatorii au găsit-o miercuri pe mama lui Alex Ilgin, iar joi au fost găsiți cei doi, îmbrățișați sub dărâmături. Fratele lui Alex Ilgin a identificat trupurile lor.

Cei doi se căsătoriseră în luna iulie. Alex Ilgin era broker ipotecar și urmau să cumpere o casă, a declarat prietenul Alex Hernandez pentru WOFL-TV. Veronika Ilgin lucra ca asistentă medicală la Orlando Health.

Cuplul proaspăt căsătorit era „atât de amabil”, a spus Poulos. „Altruist în toate acțiunile lor. Întotdeauna îi puneau pe alții înaintea lor”, a mai spus el.

El a lansat o campanie de finanțare online pentru a strânge bani atât pentru familie, cât și pentru victimele cutremurului din Turcia. Există, de asemenea, o slujbă de comemorare programată luni seară la un restaurant unde Poulos și Ilgin obișnuiau să se întâlnească, a declarat prietenul îndurerat al cuplului. O parte din aceste încasări vor merge, de asemenea, către victime.

Mi s-a spus la fața locului că au mare nevoie de provizii”, a declarat Poulos pentru WFTV-TV. „Așa că, bineînțeles, vreau să ajut familia lui Alex și Veronika, pentru că au pierdut totul, dar, de asemenea, să ofer resurse direct oamenilor care au nevoie de ele”, a mai menționat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /