Povestea unei iubiri neașteptate. Oferta de zbor care i-a adus un soț

Povestea unei iubiri neașteptate. Oferta de zbor care i-a adus un soț

Ceea ce a început ca o ofertă de zbor mincinoasă s-a transformat într-o poveste de dragoste între doi călători surprinși de soartă într-un avion spre Nairobi, capitala Kenyei.

Sursa foto: arhivă adevărul.ro

Călătoria neașteptată a două inimi spre Nairobi

Când Martina Jones a descoperit o ofertă de zbor către Nairobi din New York, la un preț de numai 279 de dolari, s-a întrebat dacă este reală sau doar o înșelătorie. Cu toate acestea, curiozitatea și dorința de a călători au câștigat, iar în martie 2015 se afla la bordul avionului.

Aceasta nu era prima dată când Martina călătorea. În trecut, studiase la Londra și explorase Asia de Sud-Est. După o perioadă de muncă în vânzări în New Jersey, călătoriile erau modul ei de a evada.

Totuși, în aceeași perioadă, în cealaltă parte a râului Hudson din New York, Leslie Johnson a primit informații despre același zbor. Deși, inițial sceptic, s-a încredințat în judecata prietenului său experimentat în călătorii și a rezervat locul.

Martina, care studia pentru GMAT, și Leslie, cu experiență în pregătire pentru același examen, s-au așezat unul în fața celuilalt. Pasiunea lor comună pentru călătorii și amintirile din GMAT au devenit prilejul unei conversații care a durat toată durata zborului.

La aterizare, sentimentul a fost evident. Amândoi simțeau că există ceva special între ei, chiar dacă nu au discutat deschis despre sentimentele lor.

Săptămâna care a urmat, cei doi au explorat Nairobi separat. Totuși, în ultima zi a lui Leslie, destinul a avut din nou un cuvânt de spus. S-au întâlnit la același restaurant, însă interacțiunea dintre ei a fost timidă, cu priviri furate și o conversație neînsemnată în holul hotelului.

Povestea lor a avut un început neașteptat, dar, până la urmă, un zbor obișnuit le-a adus, amândorura, un partener pe viață, căci urmează să se căsătorească, scrie CNN.com.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?