Povestea Violetei, românca ucisă de fostul iubit pentru că nu voia să se mute cu el! Femeia a mers în Spania la cules de căpșuni

Povestea Violetei, românca ucisă de fostul iubit pentru că nu voia să se mute cu el! Femeia a mers în Spania la cules de căpșuni

Femeia de 34 de ani a fost ucisă de fostul iubit, pentru că a refuzat să se mute la el. Polițiștii au găsit-o într-o baltă de sânge, cu cuțitul înfipt în spate când au sosit la ferma unde locuia românca. Ucigașul a fost găsit în scurt timp.

Bărbatul a înjunghiat-o în spate

Violeta, românca de 34 de ani, era în Spania unde muncea ca sezonier, la cules de căpșuni. Ea a avut în trecut o relație cu cel care a ucis-o, însă când acesta i-a cerut să să mute la el, ea a refuzat. De altfel, ea intenționa să depună o plângere la poliție împotriva lui pentru că o hărțuia. Bărbatul nu a putut accepta refuzul și a ucis-o.

Polițiștii au arătat că nu era nicio plângere la aresa ărbatului, înregistrată la poliție.

Polițiștii de la Guardia și Poliția Locală au fost chemați în jurul orei 1:10 la fermă din Las Arenillas unde locuiau mai mulți muncitori sezonieri, veniți la cules de căpșuni. La sosirea polițiștilor, aceștia au constatat că femeia, în vârstă de 34 de ani de naționalitate română, avea un cuțit înfipt în spate, rană care i-a provocat moartea, după cum au confirmat serviciile medicale, care au sosit la scurt timp după aceea.

Însoțitorii femeii decedate, toți muncitori sezonieri la căpșuni și locuitori ai casei din aceeași fermă, l-au identificat imediat pe presupusul autor, fostul ei partener, un bărbat din Mali.

Bărbatul o hărțuia de o vreme

Bărbatul de 30 de ani o hărțuia de ceva timp pentru ca ea să plece să locuiască cu el, lucru pe care ea a refuzat să-l facă. Hărțuirea a fost de așa natură încât, potrivit lucrătorilor, victima plănuia să meargă la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostului partener.

Ofițerii Gărzii Civile s-au deplasat imediat la casa în care presupusul autor închiriase o cameră în Calle Reyes Católicos din Palos de la Frontera, unde, la ora 2.30, potrivit unor surse apropiate anchetei, l-au arestat pe acesta. Presupusul ucigaș se află încă în custodia poliției. Potrivit acelorași surse, bărbatul își aștepta victima, iar când aceasta se pregătea să intre în casa pe care o împărțea cu ceilalți zilieri , el a înjunghiat-o în spate și a fugit.

Delegația guvernamentală pentru violența de gen numără acum femeia ucisă ca fiind a 12-a victimă de până acum în acest an în Spania și a 1.196-a de când au început statisticile oficiale, în 2003.

„Oamenii sunt șocați”

Oamenii sunt consternați și îngrijorați pentru că așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată aici. Vom lua măsuri pentru a respinge pe viitor ceea ce este evident o crimă de violență împotriva femeilor, pentru că ea era hărțuită și el a vrut să o forțeze să intre într-un angajament, iar din acest motiv a fost ucisă”, a declarat primarul din Palos, Carmelo Romero, a declarat pentru ziarul El Pais . „Aici locuiesc 12.000 de persoane și nu s-a întâmplat niciodată ceva atât de grav”, a mai spus el.

Vom pregăti un miting de protest împotriva a ceea ce este în mod clar o crimă de violență împotriva femeilor, pentru că ea era hărțuită și i se forța voința doar pentru că era femeie și de aceea a fost ucisă”, a mai spus primarul pentru El Pais.

Bărbatul de 30 de ani a fost arestat de Garda Civilă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro