Poza asta spune tot...

Poza asta spune tot...

O imagine cu decesele pe cap de locuitor din Europa face furori în această dimineață, pe Reddit.

Mulți utilizatori detaliază în comentarii situația (traduceri în română):

Am fost la București vara aceasta și nu mi s-a verificat cu adevărat vaccinul. De asemenea, totul era deschis și nimănui pe care l-am întrebat nu părea să-i pese de Corona. Majoritatea oamenilor erau de fapt ignoranți și spuneau că Corona nu exista cu adevărat acolo (de exemplu, nu credeau în ea). Am fost cu adevărat surprins, deoarece am crezut că nu știu, nu testau aproape pe nimeni...

---

Mă întreb dacă dorința de a obține vaccinul va crește în România și Bulgaria, când vor vedea acum rata mortalității din nou în creștere și șansele sunt mai mari ca oamenii să cunoască pe cineva grav afectat în cercul lor personal de prieteni și familie.

---

Hei, care doi membri ai UE au cele mai mari numere de decese?
A, a, a! Sunt cele două cu cele mai mici rate de vaccinare.

---

În ciuda numărului scăzut de decese, cel puțin sistemul de sănătate finlandez este împovărat de pacienții covizi (în principal nevaccinați). Marea majoritate a oamenilor au fost vaccinați, iar marea majoritate a pacienților covid spitalizați nu. Un medic tocmai ridicat o întrebare retorică: „Ne folosim resursele pentru a opera trei pacienți sau pentru a trata un singur pacient covid”.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...