Prahova: 10 persoane transportate la spital, una cu elicopterul, în urma ciocnirii celor două trenuri în Ploieşti triaj

Prahova: 10 persoane transportate la spital, una cu elicopterul, în urma ciocnirii celor două trenuri în Ploieşti triaj

Zece persoane vor fi transportate la spital, dintre care una cu elicopterul, după ce, miercuri, două trenuri s-au ciocnit în gara Ploieşti triaj, informează ISU Prahova.

Numărul persoanelor rănite a crescut, iniţial fiind anunţate cinci, doi mecanici şi trei pasageri. Persoanele rănite au fost evaluate medical la faţa locului, iar cei care nu au fost răniţi au fost direcţionaţi către sala de aşteptare.

Mai multe echipe de salvare, printre care 20 de ambulanţe, un elicopter, un echipaj de cercetare chimică, biologică, radiologică şi nucleară (CBRN), dar şi echipaje SMURD şi autospeciale de stingere, au fost trimise în staţia CFR Ploieşti triaj.

IPJ Prahova a anunţat, imediat după incident, că din primele date se pare că un tren marfar a depăşit semnalul de oprire şi a intrat în coliziune cu un tren personal care circula pe ruta Ploieşti Sud -Bucureşti. ISU Prahova anunţă că trenul de marfă transporta zahăr.

Circulaţia feroviară este închisă în ambele sensuri pe ruta Bucureşti - Ploieşti Sud. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina