Prahova: Bărbatul acuzat că a primit bani de la un proxenet pentru a interveni la judecători a fost arestat

Prahova: Bărbatul acuzat că a primit bani de la un proxenet pentru a interveni la judecători a fost arestat

Bărbatul reținut de DNA Ploiești, fiind acuzat că a primit bani de la un proxenet arestat preventiv pentru a interveni la judecători, a fost arestat preventiv.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, magistrații Curții de Apel Ploiești au admis, marți, propunerea procurorilor DNA Ploiești și au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului Dumitru Nicoraș, cercetat pentru trafic de influență, decizia nefiind definitivă.

În cursul anului 2011, inculpatul Dumitru Nicoraș a primit, pentru sine sau pentru altul, de la o persoană cercetată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea unei infracțiuni de proxenetism (martor în prezenta cauză) suma de 45.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al DNA.

"În schimbul acestor bani, inculpatul a lăsat să se creadă că are influență, prin intermediul unui magistrat, asupra judecătorilor desemnați cu soluționarea dosarului, în sensul pronunțării unor soluții favorabile față de persoana aflată în arest", precizează sursa citată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Așa o fi?

3 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

4 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu