Prahova: Blocuri cu locuinţe sociale finalizate în Ploieşti; 20 de familii se vor putea muta până la sfârşitul anului

Prahova: Blocuri cu locuinţe sociale finalizate în Ploieşti; 20 de familii se vor putea muta până la sfârşitul anului

Primăria Ploieşti informează, joi, că au fost recepţionate lucrările de construcţii pentru mai multe blocuri cu apartamente sociale, 20 de familii putând să se mute până la sfârşitul anului.

"Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a anunţat, astăzi, că au fost recepţionate lucrările de construcţii aferente obiectivului Blocuri de Locuinţe Cartier Libertăţii Ansamblul 9 Mai, respectiv blocurile 31A, 31B, 31C-D, 31E, 31F. Noile locuinţe, situate în strada Libertăţii nr. 3, se vor repartiza către persoanele îndreptăţite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în funcţie de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploieşti", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Ploieşti.

Conform sursei citate, până la finalul acestui an, 20 de familii se vor putea muta în noile locuinţe.

"Menţionăm că, în cadrul investiţiei respective au fost realizate 6 blocuri (S+P+3E+M), perioada de garanţie a lucrărilor fiind de 5 ani. Fiecare bloc include 20 de unităţi locative, după cum urmează: 9 cu o cameră, 9 cu câte două camere şi 2 cu câte trei camere", precizează Primăria Ploieşti.

Valoarea finală a lucrărilor executate este de 12,3 milioane de lei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /