Prahova: DGASPC solicită decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul 10

Prahova: DGASPC solicită decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul 10

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova solicită în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a mamei gemenilor căzuţi de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti , femeia având încă un copil în vârstă de circa cinci ani.

Dosarul cu propunerea de decădere din drepturile părinteşti a femeii a fost trimis la Judecătoria Ploieşti, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai DGASPC.

Cel de-al treilea copil al femeii, un băieţel în vârstă de aproximativ cinci ani, se află în grija tatălui, aflându-se în familia lărgită a părintelui său.

Mama celor doi copii care au murit după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti este cercetată pentru ucidere din culpă , a anunţat anterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

"La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora", se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Ce doi copii gemeni au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiul Ploieşti în seara zilei de 11 august. Ei au căzut pe trotuar şi, deşi paramedicii au încercat să-i resusciteze, au decedat.

Primele informaţii indicau că, în momentul producerii accidentului, mama copiilor se afla în altă cameră. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /