Prahova: Doi elevi ai Şcolii de Poliţie ''Vasile Lascăr'', prinşi că se drogau

Prahova: Doi elevi ai Şcolii de Poliţie ''Vasile Lascăr'', prinşi că se drogau

Doi elevi ai Şcolii de Poliţie "Vasile Lascăr" au fost exmatriculaţi, după ce au fost prinşi că se drogau cu cannabis, informează, marţi, IPJ Prahova.

Conform sursei citate, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti a fost sesizată de către conducerea Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina, cu privire la existenţa unor date referitoare la posibile comportamente deviante ale unor elevi determinate de consumul de substanţe cu efecte psiho-active.

"În cursul zilei de marţi, lucrătorii B.C.C.O. Ploieşti împreună cu cadrele Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina au procedat la efectuarea de activităţi specifice, ocazie cu care au fost depistate şi ridicate de la doi elevi mai multe pliculeţe din material plastic transparent, cu urme de substanţe, o bancnotă rulată şi două tubuleţe cu urme de substanţă, o ţigaretă confecţionată artizanal, ce conţine materie vegetală cu aspect de cannabis, precum şi o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de cannabis (sub 0,2 grame)", precizează IPJ Prahova.

În cauză, a fost sesizată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale. Din punct de vedere disciplinar au fost luate măsurile procedurale, cei doi pierzându-şi calitatea de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina. AGERPRES/(A-autor: Cornelia Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale