Prahova: Focar de COVID-19 la Colegiul Militar din Breaza

Prahova: Focar de COVID-19 la Colegiul Militar din Breaza

Un focar de COVID-19 a fost confirmat la Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza, unde 9 elevi sunt infectaţi cu noul coronavirus, a informat, duminică, Prefectura Prahova.

Potrivit sursei citate, cei 9 se află în izolare sub supravegherea medicului de unitate.

La începutul săptămânii, autorităţile au anunţat declararea unui focar de coronavirus la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din municipiul Câmpina, unde au fost testaţi pozitiv doi angajaţi şi 27 de elevi.

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 142 de cazuri noi de îmbolnăvire şi a fost raportat un deces asociat COVID-19.

La nivelul judeţului, sunt ocupate 162 de paturi COVID-19, gradul de ocupare fiind de 19%. La terapie intensivă mai este doar un pat liber pentru pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19. AGERPRES/ (AS - autor: Anamaria Constantin, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani