Prahova: Incendiu violent la un grup de case din Ploieşti; un bărbat a suferit arsuri grave

Prahova: Incendiu violent la un grup de case din Ploieşti; un bărbat a suferit arsuri grave

Cinci locuinţe din municipiul Ploieşti au fost cuprinse de un incendiu violent, în noaptea de luni spre marţi, un bărbat de 63 de ani care a suferit arsuri grave pe circa 60% din suprafaţa corpului fiind dus la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, incendiul se manifestă violent, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 1.200 metri pătraţi, cuprinzând cinci locuinţe şi mai multe anexe gospodăreşti de pe Strada Albăstrelelor.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost preluat de ambulanţă, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti cu arsuri de gradul III pe circa 60% din suprafaţa corporală.

La faţa locului intervin trei ofiţeri şi 39 subofiţeri cu şapte autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, două ambulanţe SMURD tip B2 şi C1 (terapie intensivă mobilă). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”