Prahova: Jandarm împuşcat accidental de un coleg la efectuarea schimbului de ture

Prahova: Jandarm împuşcat accidental de un coleg la efectuarea schimbului de ture

Un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova a fost împuşcat accidental, miercuri, de un coleg de-al său la efectuarea schimbului de ture, în cauză fiind derulată o anchetă sub coordonarea procurorilor militari.

Potrivit datelor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova, sergent major Denisa Iovan, incidentul s-a petrecut în jurul orei 6,30, la schimbarea în serviciu efectuată la un obiectiv aflat în competenţa Jandarmeriei Prahova.

"Un subofiţer a executat involuntar un foc de armă, rănindu-şi colegul care urma să intre în serviciu. Jandarmul rănit a suferit o plagă prin împuşcare la nivelul coapsei piciorului drept", a precizat sursa citată.

Jandarmul rănit a primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj de Ambulanţă, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde se află internat, fiind în afara oricărui pericol.

Incidentul este cercetat sub coordonarea procurorilor militari. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”