Prahova: Minor dat dispărut după ce a plecat din curtea şcolii şi nu s-a mai întors

Prahova: Minor dat dispărut după ce a plecat din curtea şcolii şi nu s-a mai întors

Un minor în vârstă de 16 ani din judeţul Prahova a fost dat dispărut, vineri după-amiază, după ce a plecat din curtea şcolii şi nu s-a mai întors, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Potrivit sursei citate, Poliţia oraşului Plopeni a fost sesizată de către reprezentanţii unei unităţi şcolare despre faptul că minorul Băltescu Alexandru, în vârstă de 16 ani, a plecat din incinta şcolii în jurul orei 10,30 şi nu s-a întors până în prezent.

Adolescentul a fost dat dispărut de mai multe ori în cursul anilor trecuţi, după ce a plecat de la centrul de plasament în care se află.

Semnalmentele minorului sunt 1,75 metri înălţime, constituţie astenică, greutate 60 kilograme, păr ondulat, negru, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu hanorac negru şi pantaloni tip jeans de culoare albastră (tăiaţi) şi era încălţat cu pantofi albi.

Persoanele care pot oferi detalii despre minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Anamaria Constantin, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...