Prahova: Nerespectarea semnalelor la trecerea de cale ferată - cauza accidentului în care a murit poliţistul local

Prahova: Nerespectarea semnalelor la trecerea de cale ferată - cauza accidentului în care a murit poliţistul local

Accidentul în care o autospecială de Poliţie a fost lovită de un tren şi un poliţist local a murit a fost cauzat de nerespectarea semnalelor acustice şi luminoase la trecerea de cale ferată, a anunţat duminică IPJ Prahova.

"Din primele verificări a rezultat că accidentul rutier s-ar fi produs în următoarele împrejurări: conducătorul autospecialei de poliţie locală, ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere şi semibariere, s-ar fi angajat în traversarea acesteia, fără a respecta semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase, aflate în funcţiune", a precizat IPJ Prahova.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpa şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul.

Un poliţist local a murit, sâmbătă, după ce o autospecială de Poliţie a fost lovită de un tren la trecerea cu cale ferată din Dumbrăveni. În autospecială se aflau doi jandarmi, un ofiţer de poliţie naţională şi un poliţist local. La faţa locului au fost acordate îngrijiri medicale răniţilor, poliţistul local în vârstă de 42 de ani nu a mai putut fi salvat şi a fost declarat decedat, ceilalţi trei ocupanţi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …