Prahova: O femeie şi copilul ei de doi ani, daţi dispăruţi după ce au plecat duminică la biserică şi nu s-au mai întors

Prahova: O femeie şi copilul ei de doi ani, daţi dispăruţi după ce au plecat duminică la biserică şi nu s-au mai întors

O femeie şi copilul săi de doi ani din comuna Cocorăştii Mislii sunt daţi dispăruţi după ce au plecat duminică la biserică şi nu s-au mai întors acasă, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

"În seara zilei de 4 august, în jurul orei 22,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa zilei, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors. Semnalmentele persoanei dispărute: 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie", au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Conform sursei citate, la momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu-marin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu de dimensiuni mici. De asemenea, aceasta transporta minorul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat la acel moment cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin, şi sandale verzi din material plastic.

Persoanele, care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: ph.politiaromana.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...