Prahova: Patru cazuri de COVID-19 confirmate la Primăria Blejoi

Prahova: Patru cazuri de COVID-19 confirmate la Primăria Blejoi

Patru cazuri de COVID-19 au fost confirmate în rândul angajaţilor Primăriei Blejoi, după ce conducerea instituţiei a decis să facă testări în acest sens.


"Trebuie să vă informăm că 4 dintre colegii noştri sunt infectaţi cu noul coronavirus. Am descoperit săptămâna trecută că sunt bolnavi, după ce conducerea primăriei a decis să facă mai multe teste. Din fericire, ei sunt bine, nu au simptome şi nu au intrat în contact cu altcineva. Aşa cum ştiţi, tinem cont de criteriile epidemiologice, iar relaţiile cu cei din afara primăriei se desfăşoară în condiţii stricte. Vă recomandăm să ne scrieţi pe e-mail cu ce vă putem ajuta, poate rezolvăm problemele fără să fie nevoie de prezenţa voastră la ghişeu", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Blejoi.

Conform sursei citate, toate spaţiile primăriei sunt periodic dezinfectate cu substanţe speciale şi prin nebulizare.

Cazuri de COVID-19 au mai fost înregistrate anterior la Primăria Ploieşti, Primăria Brazi şi Primăria Pucheni, iar primarul de la Comarnic a anunţat duminică, pe Facebook, faptul că este confirmat cu noul coronavirus.

"În calitate de primar al oraşului Comarnic, e datoria mea să anunţ că am fost confirmat cu infecţia cu virusul SARS-CoV-2 şi în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administrează deja tratament. (...) Daţi-mi voie, însă, să fac un apel la voi toţi, să ne asigurăm împreună că respectăm distanţarea socială, purtarea măştii şi regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepţie, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile şi să evităm tragedii!", a scris primarul Sorin Popa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”