Prahova: Percheziții la agenți de poliție într-un dosar de abuz în serviciu și trafic de influență (surse)

Prahova: Percheziții la agenți de poliție într-un dosar de abuz în serviciu și trafic de influență (surse)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează, joi dimineață, percheziții într-un dosar care vizează mai mulți agenți de poliție acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, între care abuz în serviciu, trafic de influență și luare de mită.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că în cauză au fost emise cinci mandate de aducere, patru pentru agenți de poliție din cadrul Poliției Filipeștii de Pădure și unul pentru un agent din cadrul Poliției Băicoi.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu, instigare la fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual.

Conform surselor citate, infracțiunile au legătură cu atribuțiile respectivilor agenți pe linie de poliție rutieră, iar faptele au fost comise în cursul anului 2015.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale