Prahova: Percheziții la persoane bănuite de producere și comercializare ilegală de alcool

Prahova: Percheziții la persoane bănuite de producere și comercializare ilegală de alcool

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova efectuează, marți dimineață, două percheziții la locuințele din Posești ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală și producerea și comercializarea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

Potrivit unui comunicat de presă al IJP Prahova, persoanele în cauză ar fi produs, în perioada septembrie-noiembrie, băuturi spirtoase fără a fi autorizate conform legii și ar deține cantități de astfel de băuturi peste limita admisă de Codul fiscal.

În urma perchezițiilor care sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Prahova vor fi puse în aplicare două mandate de aducere.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...