Prahova: Percheziții la persoane bănuite de șantaj și cămătărie

Prahova: Percheziții la persoane bănuite de șantaj și cămătărie

Polițiștii prahoveni efectuează, miercuri dimineață, cinci percheziții domiciliare în municipiul Ploiești și în orașul Plopeni într-un dosar de șantaj și cămătărie, zece persoane urmând să fie duse la audieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, din cercetările efectuate în cauză a reieșit că persoanele respective ar fi împrumutat bani cu dobândă părților vătămate, iar pentru recuperarea acestora ar fi făcut recurs la amenințări și acte de violență.

În urma descinderilor, zece persoane vor fi duse la audieri, urmând ca anchetatorii să dispună măsurile legale.

Perchezițiile sunt desfășurate cu suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, iar la descinderi participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Prahova.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...