Prahova: Percheziţii la traficanţi de droguri; stupefiantele - vândute în cluburi de pe Valea Prahovei şi din Braşov

Prahova: Percheziţii la traficanţi de droguri; stupefiantele - vândute în cluburi de pe Valea Prahovei şi din Braşov

Procurorii DIICOT Ploieşti şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti au efectuat, joi, şapte percheziţii în judeţul Braşov într-un dosar de trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, stupefiantele fiind distribuite în cluburi de pe Valea Prahovei şi din municipiul Braşov.

Potrivit unor comunicate ale DIICOT şi IGPR, poliţiştii au documentat, începând cu luna septembrie 2019, activitatea infracţională a unei grupări infracţionale formată din cinci persoane implicată în traficul de droguri de risc şi mare risc (cannabis, cocaină, comprimate de ecstasy şi MDMA).

"Din cercetări a reieşit că o parte din droguri ar fi fost distribuite în cluburi de pe Valea Prahovei şi municipiul Braşov, până în prezent fiind depistate 25 de persoane ce s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum de la membrii grupării", arată sursele citate.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au ridicat comprimate MDMA, MDMA Cristal, o plantă de cannabis, aproximativ 40 de grame de cannabis, seminţe de cannabis, cântare, grindere, mai multe recipiente şi plicuri folosite la ambalarea şi depozitarea drogurilor, precum şi suma de 3.600 de lei.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi duse pentru audieri 30 de persoane

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Burebista" Braşov şi Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Karina Olteanu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia