Prahova: Ploaie și grindină pe DN 1; traficul este îngreunat

Prahova: Ploaie și grindină pe DN 1; traficul este îngreunat

Traficul este îngreunat sâmbătă după-amiază, pe DN 1, de la limita cu județul Ilfov și până la Câmpina, în condițiile în care plouă, iar pe carosabil s-a depus și un strat de grindină.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, grindina a căzut pe DN 1 de la limita cu Ilfov până la Bărcănești, dar și în zona Câmpina și în municipiul Ploiești.

Pe aceste porțiuni de drum se circulă cu dificultate, în condițiile în care pe carosabil s-a depus gheață, informează IJP Prahova.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să circule cu viteză adaptată la starea carosabilului, fără să bruscheze comenzile și să mărească distanța în mers între autovehicule pentru a putea opri în caz de urgență.

De asemenea, pompierii prahoveni intervin în Ploiești și în comuna Tinosu pentru evacuarea apei două gospodării, la Câmpina pentru evacuarea apei dintr-un beci și de pe două străzi, unde carosabilul a fost inundat, iar la Comarnic se intervine în cazul unui pasaj inundat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție