Prahova: Poliția înștiințează ÎCCJ că Sebastian Ghiță a încălcat termenii controlului judiciar

Prahova: Poliția înștiințează ÎCCJ că Sebastian Ghiță a încălcat termenii controlului judiciar

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova a transmis, joi, către Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), documentele prin care informează instanța supremă asupra faptului că fostul deputat Sebastian Ghiță a încălcat termenii controlului judiciar prin neprezentarea la sediul Poliției, au declarat surse judiciare.

* Sebastian Ghiță nu s-a prezentat la IPJ Prahova sa semneze pentru controlul judiciar

Potrivit acestora, Ghiță trebuia să se prezinte la IJP Prahova la ora 10.30 pentru a semna în cadrul controlului judiciar, însă nu a venit și nici a fost găsit de polițiști la domiciliul său din municipiul Ploiești, el încălcând, în acest fel, termenii controlului judiciar.

În aceste condiții, procurorii DNA Ploiești vor cere arestarea preventivă a fostului parlamentar, au spus surse judiciare.

Sebastian Ghiță a fost ultima dată la IJP Prahova în ziua de 19 decembrie pentru a semna în cadrul controlului judiciar pe cauțiune. Ulterior, el a fost citat să se prezinte, la data de 21 decembrie, la DNA Ploiești în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, la sediul Parchetului ajungând doar avocații săi.

În aceste condiții, fostul deputat a fost căutat la domiciliul său și la mai multe adrese despre care se cunoștea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit, au precizat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, el a fost dat în consemn la punctele de frontieră și este căutat pe teritoriul întregii țări.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...