Prahova: Sinaia deschide vineri pârtiile de la Cota 2000; primarul anunţă inaugurarea unui teleschi

Prahova: Sinaia deschide vineri pârtiile de la Cota 2000; primarul anunţă inaugurarea unui teleschi

Autorităţile din Sinaia vor deschide vineri pârtiile situate la Cota 2000, primarul Vlad Oprea anunţând inaugurarea a două noi trasee, dar şi a unui teleschi care va deservi Valea Soarelui.

 

 

Sursa foto: Vlad Oprea/Facebook.com


Potrivit datelor postate, luni, de Vlad Oprea pe pagina sa de Facebook, pe munte a nins şi sunt îndeplinite condiţiile pentru ca vineri toate pârtiile din golul alpin să fie deschise.

 

 

Sursa foto: Vlad Oprea/Facebook.com


În context, edilul de la Sinaia anunţă că va fi inaugurat un teleschi în Valea Soarelui şi vor fi deschise două noi pârtii.

"Sperăm ca Gondola Carp, care este momentan inactivă din cauza unor defecţiuni tehnice, să fie reparată până atunci. Dacă nu, vom porni oricum cu cele patru instalaţii: Gondola Sinaia, Telescaunul Soarelui, banda de la Cota 2000 şi cea mai nouă instalaţie de pe munte, Teleschiul din Valea Soarelui, care va fi inaugurat vineri. Are 523 de metri lungime, o capacitate de transport de 800 de persoane pe oră, iar urcarea durează puţin peste trei minute. Mai mult, avem şi două noi pârtii amenajate, deservite de acest teleschi, în plus faţă de traseele deja ştiute", se arată în postarea citată.

Având în vedere contextul pandemic, vor fi implementate noi măsuri anti-COVID. Astfel, accesul în gondolă va fi limitat la jumătate din capacitate, iar linia de aşteptare la îmbarcare pentru telescaun va fi semnalizată astfel încât să se poată respecta toate normele de distanţare şi siguranţă. De asemenea, purtarea măştii rămâne obligatorie atât pe peroane, la cozi, cât şi în instalaţiile de transport. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)

 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?