Prahova: Șoferul lui Sebastian Ghiță, audiat de Poliție (surse)

Prahova: Șoferul lui Sebastian Ghiță, audiat de Poliție (surse)

Șoferul fostului deputat Sebastian Ghiță, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere, a fost audiat, joi, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, șoferul lui Ghiță a fost citat pentru a fi audiat de polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciul de Investigații Criminale.

Procurorii DNA Ploiești au emis, miercuri, mandat de aducere pe numele fostului deputat Sebastian Ghiță , după ce acesta nu s-a prezentat la Parchet în baza citației anchetatorilor, au declarat surse apropiate anchetei.

Potrivit acestora, Ghiță a fost citat să se prezinte la DNA Ploiești la ora 12,00 în dosarul Ponta-Blair, însă nu a venit, el trimițându-și avocații, care au refuzat să facă declarații în fața presei.

În aceste condiții, fostul deputat a fost căutat la domiciliul său și la mai multe adrese despre care se cunoștea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit, au adăugat sursele citate.

Polițiștii îl caută în continuare pe Sebastian Ghiță, sursele menționate precizând că a fost dat în consemn la punctele de frontieră și că este căutat pe teritoriul întregii țări.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”