Prahova: Tânăr din Dâmboviţa dispărut în iulie, căutat pe Valea Caraiman; la operaţiune a participat şi un elicopter IGAv

Prahova: Tânăr din Dâmboviţa dispărut în iulie, căutat pe Valea Caraiman; la operaţiune a participat şi un elicopter IGAv

O acţiune de căutare a unui tânăr de 22 de ani care ar fi dispărut în luna iulie, bicicleta sa fiind găsită pe Valea Caraiman, a fost derulată, luni, de salvamontiştii prahoveni, la căutări participând şi un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv).

Potrivit unui postări de pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, acţiunea a avut loc la solicitarea Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

"La solicitarea IPJ Dâmboviţa, 10 salvatori montani de la SPJ Salvamont Prahova şi Formaţia Salvamont Buşteni au participat la căutarea unei persoane dispărute, domiciliată în judeţul Dâmboviţa. Existau indicii că aceasta a dispărut pe Valea Caraimanului din Munţii Bucegi. Căutarea s-a desfăşurat terestru şi aerian, cu sprijinul IGAv, căruia îi mulţumim pentru sprijinul acordat. Căutările s-au încheiat fără niciun rezultat. E posibil ca în viitorul apropiat să se extindă aria de căutare, dacă apar indicii noi", precizează sursa citată.

 Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat, pentru AGERPRES, că persoana căutată este un tânăr de 22 de ani din Dâmboviţa, care ar fi fost dat dispărut în luna iulie. La un moment dat, pe Valea Caraiman a fost găsită o bicicletă, în urma cercetărilor stabilindu-se că aceasta a aparţinut persoanei în cauză. În acest context, căutările s-au derulat în zona menţionată, a precizat Banu. AGERPRES/ (AS- autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”