Prahova: Tânăra însărcinată în luna a noua, găsită decedată, fusese internată în spital în ziua precedentă

Prahova: Tânăra însărcinată în luna a noua, găsită decedată, fusese internată în spital în ziua precedentă

Tânăra în vârstă de 28 de ani din localitatea Ariceştii Rahtivani, însărcinată în luna a noua şi care miercuri a fost găsită decedată , fusese internată cu o zi înainte pentru investigaţii medicale la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti, informează conducerea instituţiei.

"Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie şi test nonstress, evaluându-se starea mamei şi a fătului, pronosticul de naştere, fără să se impună spitalizarea continuă. Precizăm că aceste investigaţii au fost efectuate în regim de spitalizare de zi. Pe toată perioada şederii în spital pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nici o altă simptomatologie. Din ceea ce ni s-a adus la cunoştinţă, pacienta a fost monitorizată pe perioada sarcinii, nedeclarând nici o patologie sau afecţiune preexistentă sarcinii", se arată într-un comunicat de presă semnat de managerul spitalului, Gheorghe Alexandru, şi directorul medical dr. Călin Boeru.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova au declarat, pentru AGERPRES, că tânăra, gravidă în luna a noua, a fost găsită la locuinţa sa în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare efectuate de echipajul medical timp de o oră nu au dat rezultate.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, a fost deschis un dosar penal în acest caz, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. AGERPRES / (A, AS - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro