Prahova: Tânărul care a înjunghiat o profesoară a fost prins; avea la el cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie

Prahova: Tânărul care a înjunghiat o profesoară a fost prins; avea la el cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie

Tânărul de 22 de ani care a înjunghiat, marţi, o profesoară în faţa cancelariei unui liceu din Ploieşti a fost prins de o patrulă de jandarmi, la scurt timp după producerea faptei, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova.

Conform sursei citate, asupra tânărului au fost găsite mai multe obiecte, printre care cuţit, toporaş, patent, foarfecă şi cuie, dar şi o sticlă cu ţuică.

Incidentul a fost anunţat prin 112 de către un cadru didactic al Liceului ''Spiru Haret'' Ploieşti.

''În urma sesizării, subofiţerul din dispeceratul IJJ Prahova, fiind în ascultare, a luat legătură în teren cu patrula aflată în serviciu, care se afla în misiunea de menţinere a ordinii publice în zona colegiului, care la rândul ei fusese sesizată de paznicul şcolii despre faptul că a văzut o persoană ieşind din curtea şcolii cu un cuţit în mână'', precizează IJJ Prahova.

Patrula de jandarmi l-a prins pe atacator la circa 25-30 de metri de intrarea în liceu.

''Pe timpul urmăririi, persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 litri tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el. Persoana în cauză, cât şi bunurile găsite asupra sa au fost predate organelor de urmărire penală'', mai informează IJJ Prahova.

Profesoara care a fost înjunghiată cu cuţitul în faţa cancelariei preda matematica la liceul respectiv. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean Ploieşti. Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, la momentul când a fost transportată la spital avea plagă înjunghiată abdominală şi era stabilă hemodinamic.

Cel care a comis fapta este un fost elev al Liceului ''Spiru Haret'', iar la acest moment poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările incidentului. AGERPRES / (AS - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren