Prahova: Trafic intens pe DN 1 Braşov-Ploieşti; se circulă în coloană cu viteză redusă

Prahova: Trafic intens pe DN 1 Braşov-Ploieşti; se circulă în coloană cu viteză redusă

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, pe DN 1, pe sensul de mers de la Braşov spre Ploieşti, pe anumite tronsoane circulându-se în coloană cu viteză redusă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este intensă pe sensul Braşov către Ploieşti al DN 1, astfel că de la km 134 la km 129 (Buşteni) este coloană în mişcare (35-40 km/h).

De asemenea, pe tronsonul cuprins între localităţile Posada şi Comarnic valorile de trafic sunt crescute şi se circulă în coloană, cu viteză redusă.

"Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Pentru autoturisme, rutele alternative la DN 1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti sunt următoarele: DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti; DN 73 Râşnov - Câmpulung - Piteşti; DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte; DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti", menţionează sursa citată.

Autorităţile recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Bucureștiul, tortul interlopilor! / Cum au cumpărat „Sportivii“ terenurile pe care au construit blocuri cu PUD-u…