Prahova: Tribunalul a dispus arestarea suspectului de uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit într-o pădure

Prahova: Tribunalul a dispus arestarea suspectului de uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit într-o pădure

Tribunalul Prahova a dispus, luni, arestarea preventivă a bărbatul acuzat de uciderea femeii al cărei cadavru a fost găsit într-o zonă împădurită de pe raza comunei Cosminele.

Potrivit portalului instanţei, s-a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova şi s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului, începând cu data de 5 octombrie şi până la data de 3 noiembrie.

Duminică după-amiază, procurorul de serviciu al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a fost sesizat în legătură cu faptul că pe raza comunei Cosminele, într-o zonă deluroasă împădurită, a fost găsit un cadavru, se arată într-un comunicat postat, luni, pe site-ul Ministerului Public.

Anchetatorii spun că locul le-a fost indicat organelor de poliţie, care investigau dispariţia unei persoane de sex feminin, chiar de posibilul autor al omorului.

"Cercetările efectuate până la acest moment au evidenţiat faptul că la data de 25.09.2020 victima a avut un conflict spontan cu inculpatul A. F. C., cu care avea o relaţie apropiată, chiar în zona în care a fost găsit cadavrul. În acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, după care a strangulat-o, acţiuni care au condus la deces", precizează sursa citată. AGERPRES / (AS - autor: Gina Ştefan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 Zguduitor articol...

3 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

4 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

5 De citit...