Prahova: Un angajat al CJ infectat cu noul coronavirus a decedat; colegii bărbatului sunt în izolare

Prahova: Un angajat al CJ infectat cu noul coronavirus a decedat; colegii bărbatului sunt în izolare

Un angajat al Consiliului Judeţean (CJ) Prahova care era infectat cu noul coronavirus a decedat, mai mulţi colegi ai acestuia fiind în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi.

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că persoana în cauză, angajat al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene, a fost în concediu, iar în această perioadă s-a întâlnit cu sora sa care a venit din Spania.

În urma confirmării infectării cu noul coronavirus, mai mulţi angajaţi ai direcţiei cu care bărbatul a luat contact în ultimele două săptămâni au fost trimişi în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi.

"Conducerea Consiliului Judeţean Prahova, prin preşedintele Bogdan Toader, îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova", se arată într-un mesaj postat, luni, pe pagina de Facebook a CJ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”