Prahova: Un mort și patru răniți într-un accident pe DN 1 în care au fost implicate mai multe motociclete

Prahova: Un mort și patru răniți într-un accident pe DN 1 în care au fost implicate mai multe motociclete

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident care a avut loc duminică seară, pe DN 1, pe raza localității Bărcănești, și în care au fost implicate o mașină și mai multe motociclete.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări efectuate a reieșit că șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii și ar fi acroșat o motocicletă, alte astfel de autovehicule ciocnindu-se ulterior între ele.

La fața locului sunt cinci motociclete, iar polițiștii urmează să stabilească, după finalizarea cercetărilor, câte din ele au fost efectiv implicate în accident și în ce măsură.

În urma impactului, unul dintre motocicliști, un bărbat de 30 de ani, a fost grav rănit, el fiind transportat de ambulanță la spital în stop cardio-respirator în curs de resuscitare, Raluca Brezeanu precizând că victima a decedat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova, George Duță, a precizat că alte patru persone au suferit leziuni minore.

Conform datelor oferite de reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, la spital a mai fost transportat un motociclist de 44 de ani care a suferit contuzii la nivel toracic și abdominal.

Traficul în zonă este restricționat și se desfășoară dirijat.

AGERPRES / (AS — autor: Anamaria Toma, editor: Irina Poenaru, editor online: Daniela Juncu )


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...