Prahova: Zece bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal la Mizil; în conflict a fost folosită şi o armă neletală

Prahova: Zece bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal la Mizil; în conflict a fost folosită şi o armă neletală

Zece bărbaţi au fost reţinuţi în urma unui scandal care a avut loc, miercuri, în oraşul Mizil şi în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente, dar şi o armă neletală, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Potrivit sursei citate, două grupuri de persoane au avut un conflict, care ulterior a degenerat, cei implicaţi lovindu-se reciproc cu obiecte contondente, iar unul dintre bărbaţi a folosit o armă neletală, nefiind rănite persoane cu aceasta.

La faţa locului a intervenit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cât şi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Mizil, conflictul fiind aplanat, persoanele implicate retrăgându-se la domiciliile lor.

Poliţiştii au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri 20 de persoane.

La adresele persoanelor bănuite au fost găsite bâte de baseball, crose de golf, răngi metalice, toate fiind ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Zece bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil pentru a se aprecia cu privire la măsurile ce vor fi dispuse în continuare, informează sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări pentru încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept.

La activităţi au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab'' Ploieşti, dar şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele