Prahova: Zece bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal la Mizil; în conflict a fost folosită şi o armă neletală

Prahova: Zece bărbaţi reţinuţi în urma unui scandal la Mizil; în conflict a fost folosită şi o armă neletală

Zece bărbaţi au fost reţinuţi în urma unui scandal care a avut loc, miercuri, în oraşul Mizil şi în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente, dar şi o armă neletală, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Potrivit sursei citate, două grupuri de persoane au avut un conflict, care ulterior a degenerat, cei implicaţi lovindu-se reciproc cu obiecte contondente, iar unul dintre bărbaţi a folosit o armă neletală, nefiind rănite persoane cu aceasta.

La faţa locului a intervenit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cât şi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Mizil, conflictul fiind aplanat, persoanele implicate retrăgându-se la domiciliile lor.

Poliţiştii au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri 20 de persoane.

La adresele persoanelor bănuite au fost găsite bâte de baseball, crose de golf, răngi metalice, toate fiind ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Zece bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 56 de ani au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mizil pentru a se aprecia cu privire la măsurile ce vor fi dispuse în continuare, informează sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări pentru încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept.

La activităţi au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab'' Ploieşti, dar şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Prahova. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 VIDEO Scene de comedie de la instruirea noilor recruți ruși!