Predicțiile lui Soloviov despre viitor: Cum va arăta harta lumii

Predicțiile lui Soloviov despre viitor: Cum va arăta harta lumii

Propagandistul Kremlinului Vladimir Soloviov a prezis o lume viitoare în care SUA și Europa vor arăta foarte diferit față de prezent, relatează Newsweek.

Președintele rus Vladimir Putin a vorbit adesea despre o nouă ordine mondială care se îndepărtează de Occident. Aliatul și apărătorul său de frunte Soloviov, a preluat această temă și a oferit propria sa viziune asupra lumii, momentul distribuit de jurnalista și observatoarea Rusiei Julia Davis devenind viral.

Soloviov a descris în repetate rânduri invazia pe scară largă a Ucrainei ca fiind un război proxy între Moscova și Occident, el și invitații calificând conflictul drept o luptă împotriva „satanismului”.

El a revizuit această idee în cadrul unui interviu, în timp ce vorbea despre faptul că trupele ruse fac parte dintr-o „armată a lui Dumnezeu împotriva armatei lui Satan”.

El și-a făcut argumentația în fața unui ecran pe care rulau diverse imagini - de la jucători de șah aplecați pe o tablă, la o hartă a lumii și unele în care apăreau fostul lider revoluționar sovietic Vladimir Lenin, dar și Putin, despre care un utilizator a remarcat că au apărut pe ecran exact în momentul în care Soloviov a făcut referire la „tatăl tuturor minciunilor.”

Moderatoarea televiziunii publice Marina Kim l-a întrebat pe Soloviov, a cărui vilă din Lacul Como, Italia, se numără printre proprietățile lui confiscate din cauza sancțiunilor, „este adevărat că toată lumea este satanistă” în Occident?

Soloviov a răspuns că oamenii din Occident „își urăsc guvernele” și că SUA „sunt mereu în pragul unui război civil”. El prezice că și Europa va avea aceeași soartă.

„Califatele vor apărea în mod inevitabil în Europa”, a spus el, iar globaliştii „pur şi simplu vor pleca din Europa”, despre care el prezice că se va „transforma în marginile Eurasiei”.

„Cred că America nu va rezista ă ca o națiune unificată. Va fi divizată la fel ca Europa. Granițele statelor vor începe să se dezintegreze, părți din ele se vor alipi de Mexic și chiar de Canada”, a speculat el.

Printre „schimbările gigantice” rezervate lumii se va număra viitorul rol al Rusiei de „Mecca unde vor călători oamenii cu valori tradiționale”.

„Vom deveni un punct de adunare” a spus el, explicând că asta se va datora statutului „unic” al Rusiei de țară multiconfesională în care vor coexista pașnic musulmani, creștini, evrei și budiști.

Totodată, el anticipează că, în cele din urmă, până și Canada se va împărți în părțile francofone și anglofone, iar ceea ce a fost imperiul rus va adera la „un fel de reprezentare guvernamentală comună”.

Marți, clipul distribuit de Davis avea 169.000 de vizualizări. „Vladimir Soloviov a prezis viitorul. Va fi grozav pentru Rusia și teribil pentru aproape toată lumea”, a scris jurnalista rusă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat