Predoiu: PSD are intenția să renunțe la cota unică de 16%; trebuie împiedicată o astfel de măsură

Predoiu: PSD are intenția să renunțe la cota unică de 16%; trebuie împiedicată o astfel de măsură

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat marți seară, la Ploiești, că PSD are intenția de a renunța la cota unică de 16%, atrăgând atenția că trebuie gândite metode pentru împiedicarea luării unei astfel de măsuri.

"PSD, în ciuda minciunilor sfruntate proferate de toți liderii săi, începând cu domnul Dragnea și terminând recent cu domnul Grindeanu, șeful Guvernului, are intenția să renunțe la cota unică de 16% care, vă readuc aminte, este un succes al Alianței DA, al partidelor care au format Partidul Național Liberal nou. Este, dacă vreți, singura cale prin care românii care muncesc au căpătat ceva prosperitate, au avut acces la un trai mai bun, și-au clădit o speranță pentru ei și pentru copiii lor. (...) Din păcate, în România, din cauza prea multor politici de stânga, inclusiv când la Guvern au fost partide de dreapta, nu avem alte mijloace de propășire decât rezultatul direct al muncii; noi nu avem bursă, nu avem piață de capital organizată, nu avem fonduri de investiții în care românul să-și pună acolo rezultatul muncii lui și să-l multiplice", a spus Predoiu, în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

În context, el a atras atenția că trebuie gândite metode pentru împiedicarea luării unei astfel de măsuri.

"Ei bine, PSD, repet, în ciuda minciunilor sfruntate și ale șefului PSD și ale șefului de Guvern, are această intenție. I-a ieșit porumbelul pe gură domnului Daniel Constantin acum vreo trei săptămâni. I-a tras Dragnea o smetie, a tăcut din gură, dar acum două, trei zile a mai vorbit cineva. Și eu doresc să pun în vedere PSD-ului să nu își bată joc de românii care muncesc și vă chem să fim uniți în acest demers. Vrem să fie alături de noi clasa de mijloc și antreprenorii? Foarte bine, acesta este un moment foarte bun. Trebuie să gândim toate, toate metodele de luptă politică parlamentară și extraparlamentară să împiedicăm renunțarea la cota unică", a mai afirmat liderul liberal.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...