Prefectul George Lazăr a fost ales preşedintele PNL Neamţ cu 76% dintre voturi

Prefectul George Lazăr a fost ales preşedintele PNL Neamţ cu 76% dintre voturi

Prefectul George Lazăr a fost ales, sâmbătă, preşedintele filialei PNL Neamţ, cu 357 voturi, în timp ce contracandidatul său, deputatul Laurenţiu Leoreanu, a fost votat de 110 delegaţi.

Noul preşedinte al PNL Neamţ, care a anunţat că îl susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului, a declarat, pentru AGERPRES, că preia acest mandat cu "bucurie şi responsabilitate".

"În primul rând, PNL Neamţ ar trebui să se definească, de acum încolo, ca o echipă solidă, o echipă unită, în care şi concurentul de astăzi, Laurenţiu Leoreanu şi echipa domniei sale, să fie în echipa PNL şi să fim cu toţii o forţă. Mergând mai departe, dacă vorbim de reformă, interesul meu este să aducă înspre PNL, ca membri, ca simpatizanţi, în primul rând oameni de afaceri, şi să avem deschidere către tineri", a declarat, pentru AGERPRES, George Lazăr.

În funcţiile de prim-vicepreşedinte au fost aleşi senatorul Eugen Ţapu-Nazare şi primarul municipiului Piatra-Neamţ, Andrei Carabelea.

La Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Neamţ au fost prezenţi şi prim-ministrul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban.

George Lazăr a declarat în nenumărate rânduri că îl susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului.

La rândul său, deputatul Laurenţiu Leoreanu - care este şi vicepreşedinte al PNL - şi-a anunţat susţinerea pentru Ludovic Orban. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...