Prefectura Dâmbovița despre alerta cu bombă: A fost primit un mesaj atipic; două licee, vizate de amenințare

Prefectura Dâmbovița despre alerta cu bombă: A fost primit un mesaj atipic; două licee, vizate de amenințare

Prefectura Dâmbovița informează, referitor la alerta cu bombă care viza două licee din Târgoviște, că, vineri dimineață, a fost primit un mesaj "atipic" prin care Inspectoratul Județean de Poliție și Inspectoratul Județean de Jandarmi erau invitate la negocieri în municipiul Târgoviște, iar în caz contrar, două unități de învățământ ar fi urmat să fie distruse prin explozie.

"În caz contrar, două licee din Târgoviște — Colegiul Național 'Constantin Carabela' și Liceul de Artă 'Bălașa Doamna' — urmau să fie distruse prin intermediul unui exploziv. (...) Precizăm că au fost întrerupte cursurile în cadrul celor două licee, pe timpul desfășurării acestor verificări", se arată într-un comunicat al Prefecturii.

Conform sursei citate, în această situație au intervenit, potrivit procedurilor în vigoare, forțele specializate ale Direcției Județene de Informații Dâmbovița, DIICOT—Biroul Teritorial Dâmbovița, Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

"Recomandăm ca cetățenii să-și păstreze calmul și să nu intre în panică întrucât autoritățile competente sunt în teren și derulează activități specifice pentru prevenirea oricărui eveniment negativ", arată sursa citată.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

4 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

5 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?