Pregătește-te de război, căcărează! MESAJUL lui Mantzy pentru ȚĂRAN!

Pregătește-te de război, căcărează! MESAJUL lui Mantzy pentru ȚĂRAN!

Mă, Dragnea, pervers mic și futăcios cu mustață de tractorist ce ești! Deci, ca să-ți citez mentorul, măi, animalule, fii atent aici!

Ești șmecher, papagalule? Vrei putere? Vrei lingăi? Vrei ode? Vrei protecție?

Vrei să-mi dai amendă de 100.000 că scriu că ești prost, mă, banditule? Mă, jegule ce ești, tu încă crezi că merge, mă?! Mă, țărane! Mă, boule! Mă, păi tu crezi că partidul ăla al tău de infractori ordinari e mai tare ca internetul, mă?! Nu v-ați învățat minte, mă, nenorociților?! Nu v-a ajuns primul avertisment, mă, scursurilor?!

Te simți intimidat, hoțule dovedit? Te simți denigrat, penalule? Te simți umilit, nesimțitule? Foarte bine! Pregătește-te de război, căcărează!

PS - câte amenzi am pân-acu, domnu' Liviu?

PPS - Liviu Dragnea a pus o lege prin care ”defăimarea socială” poate fi pedepsită cu amenzi între 1000 și 100.000 lei. Este, practic, legea cenzurii pe Facebook, direct din creuzetul maeștrilor în cenzură, urmașii Partidului Comunist și actualii securiști, PSD. Dacă va trece legea, e de ieșit în stradă. Dar, și dacă nu va trece, este tot mai urgent ca acest partid să fie eradicat și toți rahații din el să fie trimiși la sapă sau la furat mai mărunt, din buzunare, dacă pot, nu de la stat. O să-i belim prin vot democratic, desigur. Două rânduri de alegeri anul ăsta, nu uitați! În iunie și în noiembrie. În lipsă de alterantive decente, votați ORICE, mai puțin PSD. Pe urmă ne ocupăm și de ceilalți penali, este mesajul transmis de  Mantzy, unul dintre cei mai respectați și apreciați bloggeri  din România. SURSA/ facebook.com/mantzy.blog

Comentariile noastre ar fi inoportune. Mai mult, o stricăciune... Noi am pus doar poza cu cei doi țărani, Dragnea și Fișcuci...



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...