Premieră în istoria calendarului Pirelli: Un model cu forme voluptuoase va apărea în ediţia din 2015

Premieră în istoria calendarului Pirelli: Un model cu forme voluptuoase va apărea în ediţia din 2015

Candice Huffine, un model cu forme voluptuoase, va apărea în ediţia din 2015 a calendarului Pirelli, fapt care va marca o premieră în istoria de 50 de ani a celebrei publicaţii.

 

Candice Huffine, în vârstă de 29 de ani, care a apărut în 2011 pe coperta Vogue Italia, într-o campanie contra anorexiei, se numără printre fotomodelele care au pozat pentru ediţia din 2015 a calendarului Pirelli, informează dailymail.co.uk .

Primul model cu forme generoase va apărea în calendarul Pirelli, într-o ediţie fetiş, realizată de Carine Roitfeld, fostul redactor-şef al revistei Vogue Franţa şi actualul director de modă la nivel internaţional al revistei Harper's Bazaar.

"Apariţia mea în acest calendar - cel mai fermecător din lume - este un semn că lucrurile chiar încep să se schimbe", a declarat Candice Huffine pentru revista Vogue.

În ediţia de anul viitor a calendarului Pirelli o să apară şi modelele Adriana Lima, Natalia Vodianova şi Karen Elson.

Fotografiile au fost realizate de fotograful de modă Steven Meisel.

Ediţia din 2015 a acestui calendar va fi lansată în luna noiembrie.

De-a lungul anilor, calendarul Pirelli a publicat numeroase fotografii provocatoare, iar în multe dintre ele modelele au pozat nud.

Lansat în 1964, calendarul Pirelli, care se adresează unui grup exclusivist de clienţi, a prezentat în paginile sale fotografii cu aproape toate modelele şi fotomodelele celebre din ultimele cinci decenii.

 Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Așa o fi?

3 Un oficial al Pentagonului relatează despre o întâlnire fascinantă de șapte minute cu un OZN gigantic și „strălucitor”

4 Ce se întâmplă în Crimeea? / Rusia a juns să apeleze la „Prometeu”

5 VIDEO Șefa de pluton de la Patriot are 25 de ani!