Premieră la Survivor! Unul dintre concurenți a părăsit emisiunea din motive de natură personală

Premieră la Survivor! Unul dintre concurenți a părăsit emisiunea din motive de natură personală

În ediția de luni seară, unul dintre concurenți a aflat că este nevoit să ia o decizie extrem de dureroasă. Gazda emisiunii i-a anunțat pe concurenți că urmează un consiliu de urgență în cadrul căruia unul dintre concurenți va fi nevoit să părăsească emisiunea. Motivul a fost unul personal, în premieră la acest show de televiziune.

FOTO ProTV

Concurenții de la Survivor au avut parte de o ediție plină de surprize. Aceștia au început ziua cu o misiune interactivă în care au trebuit să găsească pe plajă cât mai multe ouă. Concurentul care a găsit cele mai multe ouă a avut parte de un avantaj. Robert a reușit să adune 7 ouă și astfel a primit titlul de căpitan la următorul joc.

Toți concurenții, alături de gazda emisiunii Dan Pavel, au avut parte de un deliciu culinar cu ocazia Sărbătorilor Pascale. A urmat jocul pentru recompensă în care echipa lui Robert a câștigat cu 10-2 și a primit mai mulți bani pe care i-au putut licita pentru mâncare la finalul zilei.

Însă, ceea ce i-a pus pe gânduri pe toți concurenții a fost anunțul lui Dan Pavel care le-a transmis că urmează un Consiliu de Urgență. În cadrul consiliului, acesta le-a transmis concurenților că unul dintre ei va pleca acasă.

"Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului.", a spus Dan Pavel.

Ionuț Iftimoaie părăsește competiția

A urmat numele lui Ionuț Iftimoaie care a fost înștiințat că familia lui are mare nevoie de prezența lui acasă și astfel are loc o premieră istorică. Este pentru prima dată când un concurent nu este eliminat pe motive medicale sau pentru încălcarea regulamentului, ci pe motive personale.

"Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, a adăugat gazda emisiunii.

La aflarea veștii, fostul sportiv a fost foarte afectat și a început să plângă. Dan Pavel i-a transmis că în aceste momente familia lui are mare nevoie de el și astfel se face o excepție de la joc dându-i de ales dacă vrea să plece sau să continue aici.

„Familia ta are nevoie de tine acasă! Sunt probleme personale de o natură extrem de importantă. Este o excepție de la ceea ce facem aici. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al tău, se pot rezolva”, a spus Dan.

Ionuț Iftimoaie a decis că e mai bine să meargă la familie și astfel drumul său la Survivor România se oprește aici.

Zilele trecute fostul luptător a fost văzut în aeroport și au fost stârnite foarte multe speculații legat de plecarea sa de la Survivor. Cei mai mulți erau de părere că acesta a cedat presiunii din cauza neînțelegerii cu ceilalți concurenți.

Motivul real al plecării din concurs a fost altul. Ionuț Iftimoaie a trebuit să părăsească competiția Survivor din motive personale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…